Din varukorg
Ikon
CHRISTMAS COLLECTION CHRISTMAS COLLECTION

The original Swedish skincare expert. Bringing out your best self since 1988.

Ikon
Ikon Ikon

  Christmas Collection

  Julen står för dörren och klappar ska handlas. Våra presentboxar är perfekta julklappar till dig själv eller någon annan som förtjänar det bästa.

  shoppa nu

  Utförsäljning

  Snart blir det otillåtet att använda Boric Acid i kosmetika. Därför utgår Calming Toner och Healthy Ageing Serum den 16 december. Shoppa nu med 50% rabatt!

  shoppa nu

  Julklappstips som passar alla

  Hudvård är alltid en uppskattad present som visar på omtanke och uppskattning. Många av våra produkter passar alla hudtyper och är därför utmärkta att ge bort.

  shoppa nu

  Den perfekta vinterboosten

  Vintern närmar sig och huden behöver rås om med rätt hudvård för årstidens utmaningar: torr, kall vinterluft och hektiska, mörka vinterdagar.

  shoppa nu
  Prisbelönt produkt

  Prisbelönt produkt

  Fortifying Barrier Cream har fått utmärkelsen "Juryns bästa dag/nattkräm 2021" i Sthlm Beauty Week Award.

  Produkten har dessutom fått utmärkelsen "Bästa ansiktskräm 2022" i Skönhetsredaktörernas Beauty Oscar, samt blivit nominerad som "Bästa ansiktshudvård 2021" i Swedish Beauty Awards, arrangerat av KoHF - Kosmetik- och hygienföretagen.

  till produkten
  Experten guidar dig till bättre hudhälsa

  Experten guidar dig till bättre hudhälsa

  Din hud har unika behov och förutsättningar. Styrkor och svagheter. De avgör vilken hudvårdsrutin du bör följa för att ta fram ditt vackraste jag.

  Öppna hudvårdsguiden
  Ikon Ikon

   Tre vetenskapliga anledningar att välja Gilda Liljeblad

   Gilda Liljeblad hudvård bygger främst på tre vetenskapliga grundstenar: AHA-syror, A-vitamin och mikroinkapsling. Två aktiva ingredienser och en unik teknologi som håller alla ingredienser färska och maximalt verksamma hela vägen till din hud.

   Läs mer om varumärket