Din varukorg
Ikon
Dagkräm med SPF - SHOPPA NU Dagkräm med SPF - SHOPPA NU
Ikon
Section
Drop element here
Section
Drop element here

Cleansing Oil

Vår bästsäljande rengöringsolja sedan 1988. Passar alla hudtyper och hudtillstånd.

cleansing oil

Vad är Cleansing Oil?

Vår bästsäljande ansiktsrengöring som effektivt tar bort makeup och tilltäpptheter.

Produktfördelar

- Rengör på djupet.
- Kan användas på alla hudtyper.
- Oljebaserad och vattenbaserad rengöring i samma produkt.
- Löddrar.
- Härlig doft av lavendel.

Du slipper dubbelrengöring

Cleansing Oil är unik då den innehåller dubbelrengöring i en och samma produkt!

Man brukar rekommendera dubbelrengöring på kvällen, när man har en hel dag att tvätta bort. Makeup, solskydd och partiklar från yttre faktorer sätter sig extra hårt på huden och kan vara svårt att få bort med enbart en vattenbaserad rengöring. En dubbelrengöring görs vanligtvis i två steg. I det första steget används en oljebaserad rengöring som löser upp makeup, fett och föroreningar från huden.  I det andra steget används en vattenbaserad rengöring för att djuprengöra alla tilltäpptheter som inte har försvunnit i det första steget. En ordentlig djuprengöring har fördelen att du får en renare hud att applicera efterkommande produkter på. En hud med rester av fett på har inte samma bra förutsättningar att ta åt sig de aktiva ingredienserna från övrig hudvård.

Vår Cleansing Oil har fördelen att den är både en oljebaserad rengöring och en vattenbaserad rengöring på samma gång. Ut ur pumpen kommer en olja som beter sig precis som en olja tills den kommer i kontakt med vatten. Då börjar den nämligen skumma eller löddra. Oljan ska blandas med vatten till ett lödder innan den används och den blir då en smart dubbelrengöring i samma produkt. Huden rengörs från makeup, fett och föroreningar samtidigt som mängden vatten som du tillsätter anpassas efter din hudtyp och den passar därför till alla. Resultatet blir en riktigt ren och återfuktad hud utan rester från makeup eller annan smuts.

Hur använder jag produkten?

Blanda Cleansing Oil med vatten till ett härligt, väldoftande lödder och massera in på huden. Anpassa mängden vatten efter hudtillstånd: 

  • TORR/KÄNSLIG/MOGEN HUD: Lite olja och mer vatten. 
  • BLANDAD HUD: Mer olja och mindre vatten. 
  • FET HUD: Olja används direkt på huden då fett löser fett. 

Skölj av produkten ordentligt efter användning.

Recensionerna säger allt!

"Wow - Fantastiskt skön rengöring och tar bort all makeup, även vattenfast mascara. Doftar ljuvligt och man känner sig riktigt ren men inte torr efteråt."

"Bästa rengöringsprodukten - Har inte hittat någon liknande produkt hos andra märken och återkommer alltid till denna. Rengör jättebra, känns mild mot huden, luktar gott och är väldigt dryg."

"Bästa för ansiktet! - Återkommer alltid till denna cleansing oil! Har testat både dyrare och billigare produkter, men inget slår denna! Lämnar huden mjuk och len, jag slipper acne och den är väldigt dryg. Kan starkt rekommendera!"

"Lämnar en ren och skön känsla - Är inne på min tredje flaska nu och känner att jag verkligen har hittat rätt. Jag har inte längre finnar vilket är superskönt. Den funkar även bra till rakning vilket gör att jag behöver färre produkter i badrummet."

"Amazingly clean - Finns ingen bättre ansiktsrengöring där ute enligt mig. Skonsam, doftar trevligt, behaglig och tar bort allt. Behöver bara denna för att få bort allt smink. Det bästa med den är ändå att jag som är känslig och regerat på en del produkter kan tvätta mig runt ögonen utan problem, vilket ja aldrig kunna gjort tidigare då jag behövt ha separat eye make up-remover. Halleluja för denna produkt säger jag bara (använt i 3 år nu)."

Ingredienser/inci

Helianthus Annuus, Mipa-Laureth Sulfate, Laureth-4, Buxus Chinensis, Ricinus Communis, Cocamide DEA, Lavandula Angustifolia, Tocopheryl Acetate, Linalool, Limonene, Geraniol.

Har du frågor om hudvård?

Hos Gilda Liljeblad finns all expertis du behöver om hudhälsa och avancerad hudvård. Ta kontakt med vår hudterapeut om du vill ha personliga tips och råd.
Kontakta oss här.

SHOPPA CLEANSING OIL HÄR

KÖP CLEANSING OIL HÄR

Cleansing Oil
Cleansing Oil
cleansing oil

Cleansing Oil, 100 ml

329 kr
gilda cleansing oil
gilda cleansing oil

Cleansing Oil + Fortifying Barrier Cream

845 kr
cleansing oil gilda
cleansing oil gilda

Cleansing Oil + Nourishing Cream

944 kr
Cleansing Oil + Hydrating Toner
Cleansing Oil + Hydrating Toner

Cleansing Oil + Hydrating Toner

636 kr
Vår bästsäljande ansiktsrengöring som effektivt tar bort makeup och orenheter. Kan användas på alla hudtyper.