Din varukorg
Ikon
Dagkräm med SPF - SHOPPA NU Dagkräm med SPF - SHOPPA NU
Ikon
Section
Drop element here
Section
Drop element here

Satsa på serum för ett synbart resultat

Vill du ta din hudvårdsrutin till en högre nivå med märkbara resultat? Då är serum det du ska satsa på!  

Vad är serum?

Många nöjer sig med en rengöring och en fuktgörande kräm. Det är en god start på vägen till en hälsosam hud. Men vill du jobba ännu mer aktivt med ett specifikt hudtillstånd, då är det ett bra serum du ska tillföra i din rutin.  

Serum är den mest verksamma delen av en effektiv hudvårdsrutin. Dels eftersom serumet är den produkt som innehåller högst koncentration av aktiva ämnen, dels eftersom serum har en formula bestående av mindre molekyler som kan nå djupare ner i huden och arbeta mer intensivt. 

Serumet ska användas efter rengöring, och innan kräm. Rengöringens uppgift blir då att frigöra huden från smuts och bana väg för de aktiva ingredienserna i serumet. Krämen i sin tur, låser in de aktiva ingredienserna från serumet så att de stannar kvar i huden.

Vilket serum är bäst?

Ett bra serum till ansiktet riktar in sig på din huds mer specifika behov. Behöver du till exempel bygga upp en skadad hudbarriär, jobba på linjer och slapp hud, få bort pigmenteringar, jämna ut hudtonen, skapa lyster eller bara att fuktbomba huden med ännu mer fukt än en kräm kan ge?

För bästa resultat, välj ett serum som riktar in sig på din huds specifika behov. Beroende på vad för effekt du är ute efter så kan du använda olika serum på dagen och på kvällen, och du kan också blanda serum för att få specifika effekter i huden. 

serum

Välj bland tre professionella serum produkter från Gilda Liljeblad.

Energising Vitamin C Serum

Antioxidantserum med C-vitamin som tas upp direkt av hudens celler och ger en omedelbar lyster. Använd på morgonen. Serumet jobbar också aktivt med att minska pigmenteringar och förebygga framtida solskador.

Calming Serum

Ditt bästa fuktserum som arbetar målinriktat med att lugna irriterad hud, ge massor av fukt, förebygga rodnad samt normaliserar en skadad hudbarriär. 

Activating AHA Serum

Gelserum som hjälper huden att bli slät. Fungerar även bra till fet och aknebenägen hud då AHA-syror löser upp igentäppta porer samt minskar bakteriefloran. Innehåller högst halt argireline på marknaden, en peptid som är kraftigt utslätande. 

SHOPPA PRODUKTER HÄR

c vitamin serum
c vitamin serum
c vitamin serum
c vitamin serum

Energising Vitamin C Serum, 30 ml

879 kr
fuktserum
fuktserum
fuktserum
fuktserum

Calming Serum, 30 ml

659 kr
aha serum
aha serum
aha serum
aha serum

Activating AHA Serum, 30 ml

879 kr

Älskade av kunder och media

Spindelsven_rund_940x940px.png__PID:358c838a-6147-448b-8fef-24a4a56f79af

"Jag har testat flera produkter från Gilda Liljeblad och jag är verkligen så nöjd! Jag gillar särskilt Regenerating AHA Mask som exfolierar och ger en härlig lyster, samtidigt som den arbetar bort tilltäpptheter och fina linjer. Som en ansiktsbehandling på tub!"

- Ida Kyllerman

@spindelsven

Veronica_rund_940x940px.png__PID:47f48bcf-ef24-44a5-af79-af79be2085f4

"Detta märke och produkter har jag använt några veckor nu och min hud känns sjukt bra! Det finns en anledning till att de vunnit priser vid ett flertal tillfällen. Ni måste bara testa C-vitaminserumet och Fortifying Barrier Cream som båder ger glow och fukt."

- Veronica Olsson

@homeby_veronica

Solinsadik_rund_940x940px.png__PID:4b6c59ac-a288-4d0a-82d0-6815907e8902

"Hudvård från Gilda Liljeblad - wow säger jag bara! Mina favoritprodukter följer med mig vart jag än är :) På semestern är det deras trial kit som gäller. Så smidigt med ett kit som innehåller alla sex steg i hudvårdsrutinen. Älskar!"

- Solin Sadik

@solinxaslan

Serum är den mest verksamma delen av en effektiv hudvårdsrutin. Dels eftersom serumet är den produkt som innehåller högst koncentration av aktiva ämnen, dels eftersom serum har en formula bestående av mindre molekyler som kan nå djupare ner i huden och arbeta mer intensivt. Ett bra serum till ansiktet riktar in sig på din huds mer specifika behov.