Din varukorg
Ikon
NYHET - Dagkräm med SPF! NYHET - Dagkräm med SPF!
Ikon
Allmän_modeller_2_2500x1318.jpg__PID:1fc7d879-3d1f-46a2-a3df-3f0b314a2ab3

Den svenska hudvårdsexperten
tar fram ditt bästa jag

Sund, vacker hud kan lyfta både självförtroende och välbefinnande. Vem du än är och hur du än ser ut. Morgonlärka eller nattuggla. Business, romantik eller glamour. Perfekt makeup eller ingen alls. Du väljer själv vilket som är ditt bästa, vackraste och mest unika jag. Gilda Liljeblad vill hjälpa dig lyfta fram det till ytan.

Prisbelönt hudvård 

Gilda Liljeblads Cleansing Oil har fått en fin utmärkelse:

- Vunnit silver i kategorin "Best cleanser" i Global Makeup Awards 2022.

Fortifying Barrier Cream har fått flera utmärkelser och nomineringar:

- Vunnit "Juryns bästa dag/nattkräm 2021" i Sthlm Beauty Week Award (Sthlm Beauty Week)
- Vunnit "Bästa ansiktskräm 2022" i Beauty Oscar (Skönhetsredaktörerna)
- Nominerad "Bästa ansiktshudvård 2021" i Swedish Beauty Awards (KoHF-Kosmetik- och hygienföretagen). 

Även vår Calming Mask har blivit uppmärksammad:

- Nominerad "Årets ansiktsmask" i Daisy Beauty Awards 2022. 

Cleansing Oil_priser_2040x1360px.png__PID:9e7f97c2-4069-4707-be28-05573874d838
Cleansing_oil_sara_1_2040x1360px.jpg__PID:870ad50e-4af4-471c-aa54-373165e173f4

Lösningen är avancerad hudvård

Det innebär att vi arbetar med höga koncentrationer av välbeprövade ingredienser med vetenskapligt bevisade effekter. Grundtanken är enkel. Men huden är komplex. Att skapa effektiva hudvårdslösningar kräver exakt avvägda recept, baserade på omfattande kunskap och aktiva ingredienser av högsta kvalitet.

Gilda Liljeblad ger huden det den behöver, utan genvägar och kompromisser, oavsett vad de senaste trenderna påstår. Vi skapar märkbara resultat för dig som tar hudvård på allvar.

Är du osäker på vilken hudvård som är rätt för dig? Gå till vår hudvårdsguide!

"Vårt löfte: Be your best self. Med individens behov i fokus erbjuder
Gilda Liljeblad hudvårdsprodukter och kunskap som skapar märkbara resultat. För både hud och självförtroende".

Tre vetenskapliga anledningar
att välja Gilda Liljeblad

Gilda Liljeblads recept på hudvård som verkligen fungerar bygger främst på tre vetenskapliga ben: AHA-syror, A-vitamin och mikroinkapsling. Två särskilt aktiva ingredienser och en unik teknologi som håller alla ingredienser färska och maximalt verksamma hela vägen till din hud.

 AHA-syror för fukt och cellförnyelse

Scrolla vidare för att läsa mer om AHA-syror

• A-vitamin för klarare, slätare och fastare hud

Scrolla vidare för att läsa mer om A-vitamin

• Mikroinkapsling för bästa effekt av aktiva ingredienser

Scrolla vidare för att läsa mer om Mikrokapsling

AHA-syror

AHA-syrornas viktigaste funktioner är att binda fukt, exfoliera och bidra till cellförnyelsen. De löser upp bindningarna mellan döda hudceller, så att ny hud kan komma upp till ytan. Produkter med AHA-syra är därför särskilt lämpliga om du har fet hud, stora porer, akne, linjer eller pigmentförändringar. AHA (Alpha Hydroxy Acid) är ett samlingsnamn för flera olika typer av syror. Vi på Gilda Liljeblad har valt att arbeta med de mest effektiva: glykolsyra och mjölksyra.

Mjölksyra framställs ur sura mjölkprodukter och jästa grönsaker. Den har antibakteriella egenskaper, och i hög koncentration verkar den exfolierande. Det översta hudlagret blir därmed tunnare och får mer lyster. Mjölksyra fungerar bäst för dig som har fet hud, stora porer, akne, och hud med linjer eller pigmentförändringar.

Leta efter namnen Vaccinum Myrtillus Extract och Lactic Acid bland ingredienserna.

Glykolsyra är en naturlig beståndsdel i sockerrör. Mest effektiv är den för att avlägsna gamla hudceller och minska fina linjer och rynkor. Den används även för att jämna ut pigmenteringar och minska porernas storlek. Glykolsyra fungerar bäst för dig som har rynkig hud eller pigmenteringar.

Leta efter namnen Glycolic Acid och Saccharum Officinarum Extract bland ingredienserna.

A-vitamin

A-vitaminets främsta uppgift är att hjälpa din hud bibehålla sin ungdom och hälsa så länge som möjligt. I flera kliniska tester har A-vitamin visat sig ha effekt på vanliga ålderstecken som fina linjer och förlorad spänst. Påvisade effekter inkluderar klarare hud, förbättrad elasticitet, cellförnyelse och struktur samt reducerade pigmenteringar och porer. Det har även visat goda resultat på akne. Brist på A-vitamin kan göra att huden känns torr och stram.

Leta efter namnet Retinyl Palmitate bland ingredienserna. Detta är en mildare form av A-vitamin än den som läkare får använda.

Mikroinkapsling

Tack vare mikroinkapsling får du bästa möjliga effekt av Gilda Liljeblads hudvårdsprodukter. Denna teknologiskt avancerade lösning skyddar aktiva ingredienser, såsom A- och E-vitamin samt havtornsolja, så att deras föryngrande och vitaliserande egenskaper bevaras ända tills de appliceras på huden. Tester visar att så mycket som 95–97 % av de färska, aktiva vitaminerna hamnar direkt på huden vid applicering.

Varför behövs mikroinkapsling? Vitaminer har ofta kort livstid, och det är svårt att hålla dem färska och aktiva, särskilt i vattenbaserade produkter. De kan även skadas av skiftande miljöförhållanden: Ljus, temperatur, pH, oxidation och interaktion med andra ingredienser.

Hur fungerar det? Lösningen består av en avancerad, patenterad RND™-teknik, ”Release on demand”, för olje- eller vattenlösliga ingredienser såsom vitaminer. Mikrokapslarna håller vitaminerna färska och bevarar deras positiva effekter under en lång tid, genom isolering och skydd från skadliga skiftningar i ljus, temperatur, pH, oxidation och interaktion med andra ingredienser. Skalet är ogenomträngligt, men elastiskt, och bryts lätt med det mekaniska tryck som uppstår när produkten masseras mot huden. Först då frigörs den inkapslade ingrediensen.

Leta efter namnen Retinyl Palmitate (A-vitamin), Tocopherol, Tocopheryl Acetate (E-vitamin) och Hippophae Rhamnoides (havtornsolja) bland ingredienserna.

Älskade av kunder och media

Spindelsven_rund_940x940px.png__PID:358c838a-6147-448b-8fef-24a4a56f79af

"Jag har testat flera produkter från Gilda Liljeblad och jag är verkligen så nöjd! Jag gillar särskilt Regenerating AHA Mask som exfolierar och ger en härlig lyster, samtidigt som den arbetar bort tilltäpptheter och fina linjer. Som en ansiktsbehandling på tub!"

- Ida Kyllerman

@spindelsven

Veronica_rund_940x940px.png__PID:47f48bcf-ef24-44a5-af79-af79be2085f4

"Detta märke och produkter har jag använt några veckor nu och min hud känns sjukt bra! Det finns en anledning till att de vunnit priser vid ett flertal tillfällen. Ni måste bara testa C-vitaminserumet och Fortifying Barrier Cream som båder ger glow och fukt."

- Veronica Olsson

@homeby_veronica

Solinsadik_rund_940x940px.png__PID:4b6c59ac-a288-4d0a-82d0-6815907e8902

"Hudvård från Gilda Liljeblad - wow säger jag bara! Mina favoritprodukter följer med mig vart jag än är :) På semestern är det deras trial kit som gäller. Så smidigt med ett kit som innehåller alla sex steg i hudvårdsrutinen. Älskar!"

- Solin Sadik

@solinxaslan