Din varukorg
Ikon
Dagkräm med SPF - SHOPPA NU Dagkräm med SPF - SHOPPA NU
Ikon
Section
Drop element here
Section
Drop element here

Välj bästa ansiktsmasken för dina unika behov

Ansiktsmasken kompletterar din dagliga hudvårdsrutin med det din hud behöver mer av, just för tillfället eller regelbundet över tid. 

Vad är ansiktsmask bra för?

Ansiktsmask är bra för att det är den produkt som ger snabbast resultat för din hud. Det är en intensiv behandling som kan sättas in 1-3 gånger i veckan. Den används då mellan No2 och No3 i hudvårdsrutinen, dvs efter ansiktsvatten och innan kräm. 

Masker finns i flera former och konsistenser och beroende på vilken du väljer kan de ge huden en quick fix inför en fest eller användas ofta för att bibehålla resultatet längre.

Vissa ansiktsmasker kan läggas som en sovmask, och ligger då på och ger sin fulla verkan under natten. Andra masker läggs på som en kortare djupbehandling och tvättas bort efter några minuter. Du kan också testa att lägga flera masker på samma gång, om du vill ha olika effekter på olika områden i huden. Detta fungerar särskilt bra om du har en blandad hudtyp som är fetare över T-zonen (panna, näsa, haka) men torrare på övriga partier.

Var ordentlig med rengöringssteget innan du lägger på din ansiktsmask. Rengöringen frigör huden från smuts och banar väg för de aktiva ingredienserna i ansiktsmasken. Allra bäst effekt får du om du peelar, eller exfolierar huden innan du applicerar din mask.

Vilken ansiktsmask ska jag välja?

Gilda Liljeblad erbjuder flera olika ansiktsmasker för olika hudtillstånd och behov. Du kan till exempel välja en som återfuktar, ger huden lyster, behandlar tilltäpptheter eller stramar upp huden inför en fest. 

Välj bland fyra professionella ansiktsmasker från Gilda Liljeblad nedan.

Vilken ansiktsmask ska jag välja?

Refining Peeling Mask

Specialprodukt som både peelar bort döda hudceller och fungerar som en lermask. Vitleran i masken rengör huden på djupet och minskar överskottstalg och glansighet. Den passar därför till dig med fet hudtyp. Massera först in de peelande vaxkornen och låt sedan produkten verka som en mask 5-10 minuter innan den tvättas bort. Använd en till tre gånger i veckan.

Energising Mask

På bara 10 minuter med masken får huden en omedelbar askungeeffekt och en energikick med lyster. Masken passar dig med torr, fuktfattig eller mogen hud och är perfekt när huden känns grå och livlös. Låt masken verka i 10-15 minuter innan den tvättas bort. Använd två till tre gånger i veckan.

Calming Mask

En SOS-produkt som ger en omedelbar lugnande verkan på huden. Binder också fukt på djupet och stärker hudbarriären. Passar dig med känslig hud eller om huden har fått för mycket sol. Låt verka i minst 15 minuter innan den tvättas bort. Den här masken kan även användas på ögonlock och läppar samt som en sovmask under natten. Effekten blir då en ännu mer lugnande och återfuktande effekt. Använd två till tre gånger i veckan.

Regenerating AHA Mask

Gelmask med AHA-syror. Passar dig som vill ha snabba resultat med en hud som är klar, slät och len. Fungerar även bra på tilltäppt och aknebenägen hud då den har exfolierande och antibakteriella egenskaper. Låt verka max 5 minuter de första gångerna och därefter 5-10 minuter innan den tvättas bort. Använd två till tre gånger efter en invänjningsperiod med mindre användning i sex veckor. 

Masker_1024x799px.jpg__PID:d50e4af4-171c-4a54-b731-65e173f416d8

Hur ofta kan man ha ansiktsmask?

Hur ofta du bör applicera en ansiktsmask varierar från produkt till produkt. En ansiktsmask som till exempel innehåller aktiva AHA syror ska användas mer sällan än en mildare mask som till exempel är till för att ge fukt. En riktlinje brukar dock vara att applicera ansiktsmask ca en till tre gånger i veckan. 

SHOPPA PRODUKTER HÄR

peeling mask
peeling mask
peeling mask

Refining Peeling Mask, 50 ml

499 kr
glow mask
glow mask
glow mask

Energising Mask, 50 ml

439 kr
kylande ansiktsmask
kylande ansiktsmask
kylande ansiktsmask
kylande ansiktsmask

Calming Mask, 50 ml

329 kr
aha ansiktsmask
aha ansiktsmask
aha ansiktsmask
aha ansiktsmask

Regenerating AHA Mask, 50 ml

549 kr

Älskade av kunder och media

Spindelsven_rund_940x940px.png__PID:358c838a-6147-448b-8fef-24a4a56f79af

"Jag har testat flera produkter från Gilda Liljeblad och jag är verkligen så nöjd! Jag gillar särskilt Regenerating AHA Mask som exfolierar och ger en härlig lyster, samtidigt som den arbetar bort tilltäpptheter och fina linjer. Som en ansiktsbehandling på tub!"

- Ida Kyllerman

@spindelsven

Veronica_rund_940x940px.png__PID:47f48bcf-ef24-44a5-af79-af79be2085f4

"Detta märke och produkter har jag använt några veckor nu och min hud känns sjukt bra! Det finns en anledning till att de vunnit priser vid ett flertal tillfällen. Ni måste bara testa C-vitaminserumet och Fortifying Barrier Cream som båder ger glow och fukt."

- Veronica Olsson

@homeby_veronica

Solinsadik_rund_940x940px.png__PID:4b6c59ac-a288-4d0a-82d0-6815907e8902

"Hudvård från Gilda Liljeblad - wow säger jag bara! Mina favoritprodukter följer med mig vart jag än är :) På semestern är det deras trial kit som gäller. Så smidigt med ett kit som innehåller alla sex steg i hudvårdsrutinen. Älskar!"

- Solin Sadik

@solinxaslan

En ansiktsmask är bra för att den ger snabbt resultat för din hud. Det är en intensiv behandling som kan sättas in 1-3 gånger i veckan. Masker finns i flera former och och beroende på vilken du väljer kan de ge huden en quick fix inför en fest eller användas ofta för att bibehålla resultatet längre.