Din varukorg
Ikon
Dagkräm med SPF - SHOPPA NU Dagkräm med SPF - SHOPPA NU
Ikon
Section
Drop element here!
Section
Drop element here!

Våra engagemang

För oss är det en självklarhet att engagera oss i vårt samhälle och att stötta organisationer som vi anser agerar för en bättre värld.

Våra engagemang

Vi stödjer tre organisationer som vi gärna ser att fler får upp ögonen för.

Look Good Feel Better

Look Good Feel Better är ett humanitärt program som erbjuder kvinnor, som behandlas för cancer, kostnadsfria kurser om hudvård och makeup. Makeupkonsulenter ger professionell rådgivning och hjälper till att förebygga eller eliminera utseenderelaterade problem, som kan uppstå under behandlingen mot cancer.

Vi har valt att vara stödmedlem till LGFB vilket innebär att vi bidrar med material till kurserna samt är sponsor till organisationen. Vi har även hållit i kurser på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg.

www.lookgoodfeelbetter.se

Help Ukraine Gothenburg och Lysekil

HUG är en ideell integrations- och fredsförening driven av ukrainare i Sverige med visionen om en rättvis och hållbar värld i fred, där människor på flykt kan få bli aktiva och integrerade i vårt samhälle. Föreningen startades som ett svar på Rysslands invasion av Ukraina och drivs av människor för människor, tillsammans med stöd från Göteborg, dess medborgare och lokala företag som idag vill hjälpa Ukraina.

Att kunna återfå någon form av normalitet i vardagen är viktigt och därför hjälper vi gärna till och stöttar med hudvård till nyanlända.

www.helpukrainegbg.se

Beautykollektivet

Beautykollektivet är en organisation som drivs ideellt av Sveriges främsta skönhetsjournalister som vill verka för att de som har det tufft i livet också ska få känna sig rena & fina. Deras motto är att alla ska ha rätt till god hygien och de samlar därför ihop produkter och ser till att dessa når fram till rätt organisationer och personer. Beautykollektivet hjälper också till att ordna aktiviteter på events tillsammans med till exempel Unizon och deras skyddande boenden.

Vi håller såklart med och hjälper gärna till och stöttar med hudvård. 

www.beautykollektivet.se