Din varukorg
Ikon
Årets julboxar är här - shoppa nu! Årets julboxar är här - shoppa nu!
Ikon
Gilda Liljeblad Koornstra

Gilda Liljeblad Koornstra

Grundare och Ägare

Gilda Liljeblad Koornstra är grundaren av Gilda Liljeblad. Hon är en affärskvinna med en stor passion för sitt yrke och över 40 års erfarenhet från skönhetsindustrin. Hon har ett magistercertifikat i skönhetsterapi och examensbevis från flera universitetskurser i dermatologi. Gilda Liljeblad Koornstra sitter främst idag i styrelsen och är den som styr alla beslut åt rätt riktning.

Ron Koornstra

Ron Koornstra

Direktör

Ron Koornstra är Gildas man. Han har arbetat i företaget under många år. Ron har en magisterexamen i International Management och han har lång ledarerfarenhet med flera olika internationella företag. Hans huvudfokus inom Gilda Liljeblad är affärsutveckling och internationell försäljning.

Ludwig Liljeblad

Ludwig Liljeblad

Operativ chef

Ludwig Liljeblad är Gildas äldsta son. Ludwig har en affärsexamen och fokuserar på den dagliga verksamheten. Han började sin yrkeskarriär på Gilda Liljeblad för tjugo år sedan och har fått stor erfarenhet inom området och driver företaget framåt tillsammans med sitt team. Han är också den som ansvarar för ekonomin.

Benjamin Liljeblad

Benjamin Liljeblad

Försäljningschef

Benjamin har arbetat inom hudvårdsbranschen sedan 2004 och har en bred grund inom makeup, hudvård, lasermedicin och dermatologi med ackrediteringar från CIDESCO, Middlesex University, SLMS, Malmö University Hospital, Gilda Skolan med flera. Som en sann expert brinner han för att dela med sig av sin kunskap och hjälpa till att öka kunskapen om vad som behövs för att se skillnad. Han är övertygad om att ett starkt yttre göder ett starkt inre hos individen.

Shabana Sharifi

Shabana Sharifi

Försäljningschef (föräldraledig)

Shabana Sharifi har jobbat inom skönhetsbranschen i över tio år sedan hon tog examen som hudterapeut på Gilda skolan. Hon har en lång erfarenhet både inom försäljning och kundrelationer vilket hon tillämpar på Gilda Liljeblad sedan 2019. Shabanas främsta fokus är att skapa långsiktiga relationer till våra partners och driva försäljningen framåt. Tillsammans med hennes Sales Team ser hon till att alla älskar vårt varumärke lika mycket som vi gör.

Maria Lundin

Maria Lundin

Marknadschef

Maria Lundin har en gedigen erfarenhet inom marknadsföring och har arbetat på Gilda Liljeblad sedan 13 år tillbaka. Marias främsta fokus har varit att skapa ett attraktivt varumärke och att förse marknaden med produkter i världsklass. Maria har satt spetsen till det ”nya” Gilda Liljeblad med inriktning på den moderna människan. Marknadsavdelningen är den som tar fram alla våra kampanjer och vårt marknadsmaterial.

David Fredriksson

David Fredriksson

Lagerchef

David Fredriksson har en lång internationell erfarenhet inom logistik. Under de senaste åren har David arbetat inom läkemedelsbranschen där noggrannhet och effektivitet är några av ledorden. Sedan våren 2020 arbetar han bakom kulisserna på Gilda Liljeblad och ser till att all distribution är snabb, flexibel och effektiv.
Att arbeta med logistik på Gilda Liljeblad innebär att arbeta i en miljö där noggrannhet belönas och ingen dag är den andra lik.